Godziny otwarcia 9-21
Kolorado Bemowo - ul. Stanisława Konarskiego 88, 01-355 Warszawa
hero background

Polityka prywatności

Poniżej zamieszczamy informację o tym jakie dane zbieramy, w jakim celu oraz przez
kogo są przetwarzane. Polityka prywatności jest pomocnym dokumentem, który
powstał w celach informacyjnych. Zawarte w niej informacje dotyczą Państwa danych
osobowych. Prosimy o dokładne zapoznanie się z jej treścią.

Kto jest administratorem danych?

Kolorado International Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (01- 355), ul. Konarskiego
88. Wyznaczyliśmy inspektora ochrony danych, z którym można się kontaktować w
sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych. Kontakt jest możliwy za
pośrednictwem poczty email: iod@kolorado.com.pl lub poczty tradycyjnej na adres
naszej siedziby.

Jakie dane przetwarzamy i jak długo?

W ramach naszej strony internetowej przetwarzamy jedynie informacje przesłane do
nas za pośrednictwem formularza kontaktowego i jedynie w celu odpowiedzi na
zadane zapytanie. Przetwarzamy:
– imię i nazwisko
– adres email
– treść zapytania
Podanie danych w formularzu jest dobrowolne ale niezbędne do przetworzenia
zapytania i udzielenia przez nas odpowiedzi.

Dane przetwarzamy jedynie przez okres niezbędny do udzielenia odpowiedzi na
zapytanie. Staramy się aby ten czas był jak najkrótszy. Maksymalny okres
przechowywania tych danych to 30 dni.

Jakie są Państwa prawa?

W każdej chwili mają Państwo prawo do dostępu do swoich danych osobowych a
także prawo do ich sprostowania oraz przenoszenia.
Ponadto mają Państwo prawo do usunięcia danych lub ograniczenia ich
przetwarzania. W celu skorzystania z tych praw prosimy o kontakt z inspektorem danych osobowych lub administratorem danych.

Przykładamy ogromną wagę do bezpieczeństwa Państwa danych osobowych, jeśli
Państwa zdaniem przetwarzając dane naruszamy przepisy RODO, mają Państwo
prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Pliki „cookies”

W chwili obecnej nie wykorzystujemy plików cookies ani żadnych innych technologii
zbliżonych do zasad działania plików cookies.

Jesteśmy otwarci codziennieInteraktywna zabawaKlimatyzowane sale